Jana pendapatan bersama kami!

Peluang menjadi ejen affiliate Rock Cat

Rock Cat merupakan jenama yang mengeluarkan produk untuk haiwan peliharaan khususnya kucing. Dengan kualiti dan formulasi yang bermutu tinggi bagi setiap produk yang dikeluarkan, Rock cat ingin mengajak anda mendaftar sebagai ejen affiliate bagi membantu mengiklankan semua produk Rock Pet yang ada, seterusnya menjana pendapatan daripada hasil jualan.

Tanpa Modal Permulaan

Margin keuntungan besar 5 aras

Agent

Komisen aras 1

Senior Agent

Komisen aras 1
Komisen aras 2

Leader

Komisen aras 1
Komisen aras 2
Komisen aras 3

Manager

Komisen aras 1
Komisen aras 2
Komisen aras 3
Komisen aras 4

Director

Komisen aras 1
Komisen aras 2
Komisen aras 3
Komisen aras 4
Komisen aras 5

100% online

Setiap jualan dibuat secara online di web ini, akan memudahkan para ejen membuat jualan tanpa perlu berjumpa pelanggan. Mudah dan cepat.

Stok HQ

Ejen tidak perlu pegang stok produk. Semuanya diuruskan oleh pihak HQ. Ejen hanya perlu iklankan pautan affiliate sahaja untuk mendapat komisen.

Komisen

Setiap jualan produk Rock Cat memberikan pulangan komisen yang tinggi kepada ejen. Ejen mampu menjana pendapatan sehingga lebih 4 angka sebulan.

Ganjaran

Bukan sekadar komisen, ejen juga akan diberikan ganjaran menarik sekiranya berjaya mencapai sasaran jualan yang ditetapkan.

Latihan

Ejen akan diberikan latihan berterusan dan panduan khas untuk mencapai sasaran jualan dalam membina kareer yang lebih berjaya dengan Rock Cat.

Sokongan HQ

Pihak HQ akan sentiasa membantu memberi dorongan dan sokongan kepada ejen bagi mencapai target jualan dari semasa ke semasa.

DAFTAR EJEN AFFILIATE SEGERA!

Jangan tunggu lagi!
Daftar segera sebagai ejen affiliate dan jana pendapatan anda sekarang!